KÖP NU - BETALA SENARE MED KLARNA

Villkor

Vi förbehåller oss rätten att anmäla all sorts missbruk och olämplig användning av vår webbsida, varumärke, produkter eller andra försäljningskanaler.

 

www.confidentart.se är en del av Frankworks AB 

Org. nr 559339-3662

Adress: 
CONFIDENT ART
Tegnérgatan 12 a
75227 Uppsala
 
Kontakt: 
info@confidentart.se 

 

Returer / Ångerrätt 

Du kan returnera din produkt till Confident Art upp till 14 dagar från den dagen du har mottagit din produkt.

Vi bifogar ej retursedeln använd adress nedan samt ange samma namn som användes vid beställning.

Eftersom våra produkter är ömtåliga, trycks på beställning och kan ej säljas till ny kund vid minsta skada så tar vi ut en administrativ avgift för returer på 279 kronor. Vi ersätter ej paket som ej hämtats ut och godkänts som retur av oss, du har möjlighet att få ditt paket återsänt mot en avgift på 189 kronor.

Du ansvarar själv för att produkten inte skadas under transporten tillbaka till oss samt kommer fram till oss, därför rekommenderar vi alltid att du skickar ett spårbart paket. 

Om produkten är skadad när vi tar emot den kommer vi göra en justering på den summan som ska betalas tillbaka till dig motsvarande värdeminskningen, vi rekommenderar därför att du fotograferar varan innan du skickar tillbaka den till oss då produkten är känslig för hantering.

Du som är kund betalar själv frakten för att skicka tillbaka produkten till oss och vi ersätter inte fraktkostnaden som du betalade vid din beställning. 

Vi rekommenderar att du skickar den i samma förpackning som du mottog din beställning i och som spårbart paket då du som kund är ansvarig för att paketet kommer fram till Confident Art. 

I enlighet med lag om distansavtal paragraf §10 behöver du alltid meddela oss innan en retur så att vi kan bedöma om du har möjlighet till att utöva din ångerrätt, ett ej uthämtat paket ersätts ej som en retur.

Vid retur kontakta oss på : 

info@confidentart.se 

Ange i ditt mail: 

- E-postadress som köpet registrerades på
- Ordernummer
- Kundnamn

- Anledning till retur 

Om du returnerar en produkt som du köpt på en rabatterad kampanj och kampanjen ej längre gäller kommer vi att föra tillbaka det belopp du betalat för produkten när du köpte den med samma villkor som för övriga returer.  

Om du har köpt produkten i samband med en kampanj där du exempelvis fått en produkt kostnadsfritt på köpet med krav om att köpa ett antal produkter kan du ej välja att returnera delar av beställningen. Vi kommer att debitera ordinarie pris om du bryter villkoren för de rabatterade produkterna. 


 

Byten 

Vi hanterar inte byten. Om du vill byta en produkt måste du returnera den enligt returangivelser och göra en ny beställning på det du vill ha. 

 

 

Reklamationer 

Om en produkt har blivit skadad när du tar emot den ska vi självklart hjälpa dig. Maila till info@confidentart.se och ange: 

- E-postadress som köpet registrerades på
- Ordernummer
- Kundnamn
- Bifoga en bild och beskrivning av skadan

Vi återkommer sedan med information om hur vi kan gå vidare. 

Återbetalning - Kort 

Om du har betalat med kort kommer vi att återföra betalningen till samma kort du använt vid betalningen. Detta kommer vi att göra efter att vi har mottagit den returnerade produkten och bekräftat mottagen retur via E-post till dig. Du kommer att få tillbaka dina pengar 30 bankdagar efter det. 

 

Återbetalning - Klarna Slice it

När vi har bekräftat din retur kommer klarna att justera din kontofaktura. Om du redan betalat för din order hos klarna kommer klarna att återföra din betalning. 

Leverans 

1-3 dagar leveranstid under normala förhållanden, vi reserverar oss för längre leveranstider under högt tryck som t.ex. vid Black Friday eller julhandel. 

 

 

Personuppgiftspolicy


Vi behandlar personuppgifter i enlighet med gällande lag, inklusive EU:s dataskyddsförordning.


Behandling av personuppgifter
När du genomför ett köp, registrerar dig för vårt nyhetsbrev, har kontakt via sociala medier eller använder tjänsterna på vår sajt lämnar du personuppgifter till Confident Art.

Personuppgifter som du lämnar till oss och som vi behandlar kan t.ex. vara ditt namn, adress, personnummer, mobil- och telefonnummer, e-postadress eller konton på sociala medier.


Personuppgifter som vi samlar in från dig
När du använder vår hemsida använder vi information om dig så som din IP-address, webbläsare, cookies, shoppinghistorik och shoppingvanor. Samt personuppgifter som lämnas i samband med köp och samarbeten så som namn, adress, personnummer, e-post och telefonnummer.


Personuppgifter till tredjepart
Vi kommer att dela dina personuppgifter med tredjepart betallösningar för att på ett säkert sätt hantera betalningar och fakturor av köp. Vi kan även komma att dela e-post och namn  med tredjeparts applikationer för nyhetsbrev från Confident Art.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?


För köpupplevelse och kundservice


Vi behandlar namn, adress, personnummer, mobil- och telefonnummer, e-postadress, köphistorik för att ge våra kunder en så bra köpupplevelse som möjligt samt att kunna ge bra kundservice. Vi kommer att behandla ditt personnummer för det fall du väljer att ingå i ett samarbete där eventuella betalningar.

Vi behöver behandla dessa personuppgifter för att kunna ta fram produkter som passar vår målgrupp och för att på ett säkert sätt kunna genomföra betalning och  leverera våra produkter till våra kunder.


För marknadsföring
Vi behandlar namn, telefonnummer, e-postadress, din köphistorik och uppgifter om din användning av sociala medier för att skicka nyhetsbrev och kampanjerbjudanden till dig via e-post eller sociala medier. Grunden för vår behandling av dina personuppgifter är ditt samtycke som vi antingen inhämtar i samband med ditt godkännande via sociala medier, när du handlar på vår hemsida eller godkännande att mottaga nyhetsbrev. Du lämnar ditt samtycke genom att aktivt kryssa i en eller flera kryssrutor på vår sajt. Du kan på samma sätt återkalla ditt samtycke genom att kryssa ur kryssrutorna på vår sajt.


Vi returer eller reklamationer
Enligt konsumentlagstiftningen behöver vi samla in personuppgifter om dig för att genomföra returer eller reklamationer.
För bokföring
Vi använder personuppgifter för bokföring både vid köp och vi övriga samarbeten med våra produkter.

 

 

 

Frakt

Vi skickar våra produkter till ditt närmsta postombud enligt det postnummer du anger i din beställning. Normal leveranstid är 3-5 dagar inom Sverige men detta kan komma att ändras under särskilda omständigheter som t.ex julhandel. Du ansvar själv för att ange rätt personuppgifter vid beställning. Ej uthämtade paket skickas tillbaka till oss och återbetalas ej.